Om oss...

Awake Society är en rikstäckande lösningsorienterad organisation som är politiskt och religiöst oberoende.

Vår intention är att ena och bygga ett bättre Sverige som grundar sig i direkt demokrati, respekt för individen, empati, medkänsla och förståelse för människors olikheter, samt avveckling från polarisering och populism.

Vi finns i kommunala grupper över hela landet och genom en mindre ledningsgrupp baserad på direkt demokrati tror vi oss göra skillnad.

Genom att utbilda och informera det svenska folket kring den massiva desinformation vi dagligen utsätts för av media, avser vi påverka det som begränsar vår rörelsefrihet, tankefrihet och möjlighet till inflytande i samhället.

Vi ser att det sker stora övergrepp på mänskligheten, där våra rättigheter och därmed frihet systematiskt manipuleras, kränks och tas ifrån oss i ett allt högre tempo.

Självklart har vi ännu inte svar på alla frågor, men vi har ett gediget facit tillhands på vad som INTE fungerar...

Plan

Genom utbildning och insikt i kognitiv dissonans ger vi folket möjlighet till självständig avprogrammering.

Genom utbildning till föräldrar, skola, skolans huvudmän och ungdomar kring Covid injektionens alla nackdelar, skapar vi en grundläggande kunskap för korrekta framtida beslut.

Genom att mötas på riktigt och skapa gemenskap, engagemang och drivkraft i lokala grupper når vi framgång

Genom utbildning kring att skapa ett nytt samhälle med en hållbar utveckling avseende elektricitet, bränsle, byggnadsteknik, materialanvändning, valuta, transport, medicin, vård och självförsörjning (Permakultur).

Mobirise site maker - Try it